Home » Posts tagged 'kanada turist vizesi için gerekli belgeler'

Tag Archives: kanada turist vizesi için gerekli belgeler

AMERİKA VİZESİ ALmak için bizimle iletişime geçiniz
KANADA VİZESİ Kanada Kültür Merkezi ile alınır

Kanada Turist Vizesi İçin Gerekli Belgeler

 Kanada turist vizesi başvurusu gerçekleştirilirken adımların doğru ve eksiksiz atılması gerekmektedir. Özellikle Kanada vizesi başvuru formu ve Kanada vizesi için gerekli belgelerin eksiksiz olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kanada Turist Vizesi İçin Gerekli Belgeler

  • En az 6 ay geçerli pasaport ( Eğer varsa eski pasaportlar )
  • Vize başvuru formları( 18 yaşından büyük herkes için “Additional Family Information”)
  • Fotoğraf: Son 6 ay içinde çekilmiş 4 adet vesikalık fotoğraf.
  • Vize başvuru ücreti: Vize başvuru ücretinin yatırıldığını gösteren Garanti Bankası dekontu
  • Okul kabul belgesiGideceğiniz eğitim kuruluşundan alınmış olan; program bedelini, nerede kalacağınızı, konaklamanızın bedelini, haftada kaç saat ders alacağınızı ve programınızın hangi tarihler arasında olacağını gösterir kabul belgesi.
  • Okul, konaklama ve diğer masraflarınızı karşılayabileceğinizi gösteren maddi destek bilgileri. ( Kişi başına ve eğitim yılı başına 10,000 Kanada Doları. )
  • Kendinize ya da eğitim masraflarını karşılayacak olan kişiye ait maaş bordrosu, hizmet süresi, sosyal sigorta kayıt bilgilerini içeren çalışma belgesi, ticari sicil kaydı, vergi levhası, son bir yıl içindeki banka dökümleri
  • Tapularınız, araba ruhsatları ve kredi kartlarının fotokopisi
  • Çalışma saatleri içinde ulaşılabilecek telefon numaraları
  • Eğer şu anda başka bir ülkede ikamet ediyorsanız ve Öğrenci izni ya da geçici oturma izniniz varsa vize durumunuzu gösteren evrağın bir fotokopisi
  • Kanada’da seçtiğiniz okulun meslek ve hayatınızın hedeflerine uygunluğunu dile getiren ve Kanada sonrası için yaptığınız planları açıklayan bir niyet mektubu.(İngilizce )
  • Ziyaretçi vizesi ise ziyaretin amacını açıklayan bilgi (İngilizce )
  • Kendi başına seyahat edecek 18 yaşından küçük çocuklar için noterde hazırlanmış anne, baba ve Kanada’da çocuğun mesuliyetini üstlenen kişi tarafından imzalanmış belge.
  • Hala öğrenciyseniz; Diploma veya öğrenci belgesi, transkript. Eğer Türkiye’de bir dil kursuna gittiyseniz oradan alınmış bir mektup. Varsa sertifikalar.
  • Çalışıyorsanız, işyerinizden izin mektubu ve dönüşte aynı işyerinde çalışacaksanız referans mektubu, son 3 ayın maaş ve sigorta bilgileri, işe giriş bildirgesi.
  • Savcılıktan sabıkası olmadığına dair iyi hal kağıdı
  • Vukuatlı nüfus kayıt örneği
  • Askerliğinizi yaptıysanız tamamladığınıza dair terhis belgesi
  • Evli iseniz; Evlilik Cüzdanı, eşinizin ve çocuklarınızın kimlik fotokopileri
  • Eski işverenlerden, öğretmenlerden alınmış referans mektupları

Aşağıdaki bilgi formunu doldurun; Kanada Vizesi İçin Alanında Uzman Danışmanlarımız Hemen Arasın!

Canada Edu Days’de Okullarla Bire Bir Görüşme Fırsatı! Ücretsiz Kayıt Ol!

KANADA VİZESİ ALmak için bizimle iletişime geçiniz