Home » Posts tagged 'kanada vizesi'

Tag Archives: kanada vizesi

Kanada Vizesi Red Nedenleri

Kanada vizesi red nedenleri arasında birçok farklı sebep vardır. Genellikle başvuru işlemleri süresince yapılan hataların neticesi olarak karşımıza çıkan vize yanıtlarında; Kişilerin başvuru esnasında gerçekleştirdiği hatalardan kaynaklı olduğunu gözlemlemekteyiz.

Bu yüzden Kanada vizesi red nedenlerini aşağıda yer almaktadır. Kanada vizesi başvurularınızı; Kanada Kültür Merkezinin profesyonel vize destek hizmetleriyle kolaylıkla gerçekleştirin. Kanada Kültür Merkezi, kurulduğu günden itibaren kişilere ve kurumlara vize başvurularında profesyonel destek sağlamaktadır. 0212 252 90 35 veya https://www.kanadakulturmerkezi.com/kanada-vizesi.html adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Kanada Vizesi Red Nedenleri

Purpose of Visit: En sık karşımıza çıkan Kanada vizesi red nedenleri arasında yer almaktadır. Özellikle acemi danışmanlar tarafından gerçekleştirilen başvurularda en sık alınan red nedenidir. Vize talebinizin sebebinin anlaşılamamasıdır.
Travel History: Daha önce yurt dışı deneyimi olmayan kişilerin karşısına en sık çıkan red nedenidir. Kişinin gidip, yasal olmayan yolla kalacağına inandığı için karşısına çıkmaktadır.
Financial Reasons: Seyahat amacınızı karşılayacak seviyede bakiyeye veya gelire sahip olmadığınız durumlarda karşımıza çıkabilecek Kanada vizesi red nedenleri arasında yer almaktadır.

Kanada Vizesi Ücreti Ne Kadar ?

Kanada vizesi başvurusu gerçekleştirilirken adımların dikkatli atılabiliyor olması süreci temelden etkilemektedir. Ancak Kanada vizesi ücreti yatırılmaksızın başvurunuz dikkate alınmamaktadır.

Kanada vizesi ücreti ne kadar?” sorusunu yanıtlıyor olacağız. Ancak Kanada vizesi başvurularında gerekli olan harç bedelleri online olarak gerçekleştirilmektedir.

Kanada vizesi başvurunuzu Kanada Kültür Merkezinin alanında uzman danışmanlarıyla GÜVENLE GERÇEKLEŞTİRin! 0212 252 90 35-36

 Kanada Vizesi Ücreti Ne Kadar ?

Vize ücretleri başvuracağınız vize kategorisine göre değişiklik göstermektedir. Öğrenciler için farklı, turist vize başvuruları için farklı ücret politikaları uygulanmaktadır.

*Ücretler Kanada devletinin belirlediği politikalara göre değişiklik gösterebilmektedir. Güncel ücretlerden haberdar olmak için lütfen 0212 252 90 35-36 numaralarıyla iletişime geçebilirsiniz.

Kanada vizesi ücreti üçe ayrılmaktadır.

Turistler İçin Kanada Vizesi Ücreti ; Kanada’ya 6 aydan daha kısa süreli ziyaretlerde alınabilecek vizedir. Turistler için Kanada Vizesi ücreti 100 CAD (Kanada Doları).

Öğrenciler İçin Kanada Vizesi Ücreti ; Öğrenciler için Kanada Vizesi ücreti 150  CAD (Kanada Doları.)

Çalışmak İçin Kanada Vizesi Ücreti ; Kanada çalışma vizesi başvurusundan önce yatırmanız gerekir. Ücretiyse 155 CAD (Kanada Doları) dır. Ve Ödemeler Kanada Devletinin hesabına online ve kanada vize başvuru merkezi hesabına yatırılmaktadır.

 

Kanada Vize Evrakları

Kanada vizesi başvurularının en önemli aşamalarından biriside şüphesiz Kanada vize evraklarının hazırlanma aşamasıdır.

Kanada konsolosluğu yüz yüze görüşme gerçekleştirmediği için; Doldurmuş olduğumuz vize başvuru formu ve hazırlanan evraklara göre değerlendirme gerçekleştirmektedir. Kanada vizesi red nedenleri hakkında bilgi sahibi olmak için merkezimizle iletişime geçebilirsiniz.

Kaynak: https://www.kanadakulturmerkezi.com/kanada-vizesi.html

Kanada vizesi red nedenleri;

Kanada Vize Evrakları

Her Başvuru  Sahibinden İstenen Standart Evraklar;


*                En az 1 yıllık geçerli olan pasaportunuz.

*                Eğer varsa eski pasaportlarınız

*                1 Adet On Line doldurulmuş Kanada Göçmen olmayan vize başvuru formu

*                2 Adet yeni çekilmiş 45 mm X 35 mm ebatlarında arka fon beyaz orjinal resim olmalıdır. ( Resim Ölçüleri Pasaport ölçüsü olan 5*5 ölçülerinde kesinlikle olmamalıdır.)

*                Konsolosluğa hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

 

*                Arşivli Sabıka Kayıdı  ( Adliyeden veya E-Devlet Şifresi kullanılarak temin edilebilmektedir . 16 Yaşın Altındaki Çocuklar için gerekli değildir )

*                Vukuatlı Aile Nüfus Kaydı   ( İlgili nüfus müdürlüklerinden Anne,Baba, Çocuk ve Kardeşlere ait bilgilerin yer aldığı nüfus bilgileri yer almalıdır )

 

TURİSTİK VE TİCARİ BAŞVURULAR İÇİN


İşveren İseniz

·         Antetli kağıda yazılmış vize talep dilekçesi (orjinal ) kişinin firmadaki ,kurumdaki görevi ve gidiş amacı belirtilmelidir.

·         İmza sirküleri

·         Faaliyet Belgesi (son tarihli), Şirket Vergi Levhası , Ticaret Sicil Gazetesi

·         Banka Hesapları /kredi kart fotokopisi/tapu fotokopileri (diğer maddi durumu gönderen ek belgeler)

·         İş (ticari) gezilerinde davet yazısı ek olarak eklenmesi gerekmektedir.

·         Yolcu tanıdık yanına gidiyorsa (Kanada’ daki kişiyi tanıtıcı evraklar -bunlar davet yazısı, oradaki kişinin maddi durumu gösteren evrak, pasaport fotokopisi ve oturumu) Davetiye Commisioner for oaths yada Noter Onaylı olmalıdır..

 

Çalışanlar İçin

·         Çalıştığı firma ya da kurumdan konsolosluğa hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

·         Son 3 ayın maaş bordrosu ve SSK onaylı işe giriş bildirgesi

·         Son 3 ayın aylık sigorta bildirgesi

·         Çalıştığı firmanın vergi levhası

·         Faaliyet belgesi

·         İmza sirküleri

·         Ticaret sicil gazetesi

·         Banka hesapları / kredi kartı fotokopisi/ tapu fotokopileri (diğer maddi durumu gösteren ek belgeler)

·         İş (ticari) gezilerde davet yazısı ek olarak eklenmesi gerekmektedir.

 

·         Yolcu tanıdık yanını gidiyorsa (Kanada’ daki kişiyi tanıtıcı evraklar -davet yazısı, oradaki kişinin maddi durumu gönderen evrak, pasaport fotokopisi, oturum vs.)

 

Emekliler İçin

·         Emeklilik cüzdanı

·         Hesap cüzdanları, tapu fotokopileri, kredi kartı fotokopileri ve diğer maddi durumu gösteren belgeler

·         Yolcu tanıdık yanını gidiyorsa (Kanada’ daki kişiyi tanıtıcı evraklar -bunlar davet yazısı, oradaki kişinin maddi durumu gösteren evrak, pasaport fotokopisi, oturum vs.)

·         Uçak rezervasyonu

 

 Öğrenciler İçin

·         Öğrenci belgesi

·         18 yaşından küçükler için anne ve babadan noter tasdikli muvafakat name

·         Ailesi işveren, çalışan ve ya emekli ise yukarıda istenilen evrakların tamamı eklenecektir .

·         Kanada’ya öğrenci olmak için gidiliyorsa,gideceği okuldan gelen davetiye

 

Ev Hanımları İçin

·         Banka hesapları /tapu fotokopileri / kredi kartı fotokopileri ve diğer maddi durumu gösteren belgeler.

·         Eşi çalışıyor, işveren veya emekli ise yukarıda istenilen evrakların tamamı eklenecektir.

Kanada Vizesi Almak Zor Mu ?

Her yıl on binlerce kişi öğrenci vizesi veya turist vizesi sahibi olmak için Kanada vizesi başvurusu gerçekleştiriyor. Başvurular gerçekleştirilirken akla ilk gelen sorulardan biriside; Kanada vizesi almak zor mu ? sorusudur.

Kanada Vizesi Almak Zor Mu ?

Çevreden duyduğumuz en sık şikayet: Vize başvurusunun zor olduğu yönündedir. Ancak algı kesinlikle doğru değildir !

Yüz yüze görüşme gerçekleştirmeyen Kanada konsolosluğu, kişilerin doldurdukları başvuru formuna özellikle dikkat etmektedir. Tamamı İngilizce olan bu form; kişinin gidiş niyeti ve şahsi bilgilerini içermektedir.

Formu hazırlayan kişinin deneyimi oldukça önemlidir. Olası bir hata dahi konsolosluğu kendinizi yanlış tanıtmanızı sağlayacaktır. Sonrasında üzücü bir sonuç alma şansınız oldukça yüksektir.

İşinin ehli ve tamamı eğitimli kadromuzdan Kanada vizesi hakkında bilgi alabilirsiniz. (0212) 252 90 35-36 pbx veya https://www.kanadakulturmerkezi.com/kanada-vizesi.html adresini kullanarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kanada Vize Ücreti 2018

Kanada vizesi başvurularının olmazsa olmaz aşamalarından birisi hiç şüphesiz Kanada vize ücretinin yatırılmasıdır.

Kanada vize ücreti yatırılmaksızın, Kanada vizesi başvurusunu gerçekleştirmeniz mümkün değildir. Başvuru ücretleri bir kaç türe ayrılmaktadır.

Kanada Vize Ücreti 2018

Kanada Turist Vizesi Ücreti

Harç Bedeli 100 CAD ( Yüz Kanada Doları ) olup aşağıdaki hesaba yatırılmalıdır.

Kanada Öğrenci Vizesi Ücreti

Harç Bedeli 150 CAD ( Yüz Elli  Kanada Doları ) olup ücret aşağıdaki hesaba yatırılmalıdır.

Ücretler daha önce Garanti Bankası üzerinden yatırılıyordu. 2017 yılında değişen sistemle beraber artık ödemeler online olarak gerçekleştirilmektedir.

Kanada Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Kanada vizesi başvurusu gerçekleştirilirken olmazsa olmaz evraklardan biriside evraklardırKanada konsolosluğu yüz yüze görüşme sağlamadığı için başvuru formunuz ve evraklarınız baz alınarak vize sonucunuz değerlendirilecektir.

Bu yüzden evraklarınız eksiksiz ve hatasız olarak hazırlanmak zorundadır. Türkiye’nin lider vize merkezi olan Kanada Kültür Merkezi, başvuruların diğer dillere çevirilerini gerçekleştirerek kusursuz bir başvuru yapmaya olanak tanımaktadır.

Detaylı bilgi almak için 0 212 252 90 35-36 numarasıyla iletişime geçebilir, http://kanadakulturmerkezi.com/kanada-vizesi.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kanada Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Her Başvuru  Sahibinden İstenen Standart Evraklar;

*                En az 1 yıllık geçerli olan pasaportunuz.
*                Eğer varsa eski pasaportlarınız

*                1 Adet OnLine doldurulmuş Kanada Göçmen olmayan vize başvuru formu

*                2 Adet yeni çekilmiş 45 mm X 35 mm ebatlarında arka fon beyaz orjinal resim olmalıdır. ( Resim Ölçüleri Pasaport ölçüsü olan 5*5 ölçülerinde kesinlikle olmamalıdır.)

*                Konsolosluğa hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

 

*                Arşivli Sabıka Kayıdı  ( Adliyeden veya E-Devlet Şifresi kullanılarak temin edilebilmektedir . 16 Yaşın Altındaki Çocuklar için gerekli değildir )

*                Vukuatlı Aile Nüfus Kaydı   ( İlgili nüfus müdürlüklerinden Anne,Baba, Çocuk ve Kardeşlere ait bilgilerin yer aldığı nüfus bilgileri yer almalıdır )
TURİSTİK VE TİCARİ BAŞVURULAR İÇİN

İşveren İseniz

·         Antetli kağıda yazılmış vize talep dilekçesi (orjinal ) kişinin firmadaki ,kurumdaki görevi ve gidiş amacı belirtilmelidir.

·         İmza sirküleri

·         Faaliyet Belgesi (son tarihli), Şirket Vergi Levhası , Ticaret Sicil Gazetesi

·         Banka Hesapları /kredi kart fotokopisi/tapu fotokopileri (diğer maddi durumu gönderen ek belgeler)

·         İş (ticari) gezilerinde davet yazısı ek olarak eklenmesi gerekmektedir.

·         Yolcu tanıdık yanına gidiyorsa (Kanada’ daki kişiyi tanıtıcı evraklar -bunlar davet yazısı, oradaki kişinin maddi durumu gösteren evrak, pasaport fotokopisi ve oturumu) Davetiye Commisioner for oaths yada Noter Onaylı olmalıdır..

Çalışanlar İçin

·         Çalıştığı firma ya da kurumdan konsolosluğa hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

·         Son 3 ayın maaş bordrosu ve SSK onaylı işe giriş bildirgesi

·         Son 3 ayın aylık sigorta bildirgesi

·         Çalıştığı firmanın vergi levhası

·         Faaliyet belgesi

·         İmza sirküleri

·         Ticaret sicil gazetesi

·         Banka hesapları / kredi kartı fotokopisi/ tapu fotokopileri (diğer maddi durumu gösteren ek belgeler)

·         İş (ticari) gezilerde davet yazısı ek olarak eklenmesi gerekmektedir.

 

·         Yolcu tanıdık yanını gidiyorsa (Kanada’ daki kişiyi tanıtıcı evraklar -davet yazısı, oradaki kişinin maddi durumu gönderen evrak, pasaport fotokopisi, oturum vs.)

Emekliler İçin

·         Emeklilik cüzdanı

·         Hesap cüzdanları, tapu fotokopileri, kredi kartı fotokopileri ve diğer maddi durumu gösteren belgeler

·         Yolcu tanıdık yanını gidiyorsa (Kanada’ daki kişiyi tanıtıcı evraklar -bunlar davet yazısı, oradaki kişinin maddi durumu gösteren evrak, pasaport fotokopisi, oturum vs.)

·         Uçak rezervasyonu

öğrenciler İçin

·         öğrenci belgesi

·         18 yaşından küçükler için anne ve babadan noter tasdikli muvafakat name

·         Ailesi işveren, çalışan ve ya emekli ise yukarıda istenilen evrakların tamamı eklenecektir .

·         Kanada’ya öğrenci olmak için gidiliyorsa,gideceği okuldan gelen davetiye

Ev Hanımları İçin

·         Banka hesapları /tapu fotokopileri / kredi kartı fotokopileri ve diğer maddi durumu gösteren belgeler.

·         Eşi çalışıyor, işveren veya emekli ise yukarıda istenilen evrakların tamamı eklenecektir.

Kanada Vizesi İle Amerika’ya Girilebilir Mi ?

Telefon kodları dahi aynı olan iki ülke; Kanada ve Amerika iki dost ülkedir. Kanada veya Amerikayı ziyaret eden bireyler sıklıkla bir diğer ülkeyi görmek isterler.

Kanada Vizesi İle Amerika’ya Girilebilir Mi ?

Bu sorunun cevabı ne yazık ki HAYIR’dır. İki ülke ziyaretçilerine farklı vizeler uygulamaktadır. Kanada vizesi ortalama olarak 1-3 hafta arasında sonuçlanmaktadır.

Hızlı ve kolayca Kanada vizesi başvurusu gerçekleştirmek için; 0 212 252 90 35-36 veya http://kanadakulturmerkezi.com/kanada-vizesi.html bağlantısı üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Kanada Vizesi Ne Kadar Sürede Çıkar ?

Vize başvurusu gerçekleştirecek bireylerin akıllarına gelen bir çok soru vardır. Bunlardan biriside yapılan vize başvurusunun ne kadar sürede sonuçlanacağıdır.

 

Ne yazık ki bu soruya net cevap vermek mümkün değildir. Vize süreleri konsolosluğa bağlıdır. Ortalama süre 2-4 hafta arasındadır. Vize başvurularınız en az 2 ay öncesinden yapılmalıdır.

Sorunsuz Kanada vizesi almak isterseniz merkemizle iletişime geçebilirsiniz.

 Kanada Vizesi Evrakları ;

  • En az 6 ay geçerli pasaport ( Eğer varsa eski pasaportlar )
  • Vize başvuru formları( 18 yaşından büyük herkes için “Additional Family Information”)
  • Fotoğraf: Son 6 ay içinde çekilmiş 4 adet vesikalık fotoğraf.
  • Vize başvuru ücreti: Vize başvuru ücretinin yatırıldığını gösteren Garanti Bankası dekontu
  • Okul kabul belgesiGideceğiniz eğitim kuruluşundan alınmış olan; program bedelini, nerede kalacağınızı, konaklamanızın bedelini, haftada kaç saat ders alacağınızı ve programınızın hangi tarihler arasında olacağını gösterir kabul belgesi.
  • Okul, konaklama ve diğer masraflarınızı karşılayabileceğinizi gösteren maddi destek bilgileri. ( Kişi başına ve eğitim yılı başına 10,000 Kanada Doları. )
  • Kendinize ya da eğitim masraflarını karşılayacak olan kişiye ait maaş bordrosu, hizmet süresi, sosyal sigorta kayıt bilgilerini içeren çalışma belgesi, ticari sicil kaydı, vergi levhası, son bir yıl içindeki banka dökümleri
  • Tapularınız, araba ruhsatları ve kredi kartlarının fotokopisi
  • Çalışma saatleri içinde ulaşılabilecek telefon numaraları
  • Eğer şu anda başka bir ülkede ikamet ediyorsanız ve Öğrenci izni ya da geçici oturma izniniz varsa vize durumunuzu gösteren evrağın bir fotokopisi
  • Kanada’da seçtiğiniz okulun meslek ve hayatınızın hedeflerine uygunluğunu dile getiren ve Kanada sonrası için yaptığınız planları açıklayan bir niyet mektubu.(İngilizce )
  • Ziyaretçi vizesi ise ziyaretin amacını açıklayan bilgi (İngilizce )
  • Kendi başına seyahat edecek 18 yaşından küçük çocuklar için noterde hazırlanmış anne, baba ve Kanada’da çocuğun mesuliyetini üstlenen kişi tarafından imzalanmış belge.
  • Hala öğrenciyseniz; Diploma veya öğrenci belgesi, transkript. Eğer Türkiye’de bir dil kursuna gittiyseniz oradan alınmış bir mektup. Varsa sertifikalar.
  • Çalışıyorsanız, işyerinizden izin mektubu ve dönüşte aynı işyerinde çalışacaksanız referans mektubu, son 3 ayın maaş ve sigorta bilgileri, işe giriş bildirgesi.
  • Savcılıktan sabıkası olmadığına dair iyi hal kağıdı
  • Vukuatlı nüfus kayıt örneği
  • Askerliğinizi yaptıysanız tamamladığınıza dair terhis belgesi
  • Evli iseniz; Evlilik Cüzdanı, eşinizin ve çocuklarınızın kimlik fotokopileri
  • Eski işverenlerden, öğretmenlerden alınmış referans mektupları

 

Kanada Vizesi Kaç Günde Çıkar ?

Her vize başvurusu gerçekleştiren bireyin aklına gelen sorulardan biriside “Kanada vizesi kaç günde çıkar?” sorusunu sormaktadır.

Kanada Vizesi Kaç Günde Çıkar ?

Aslına bakarsanız bu soruya net bir yanıt vermek ne yazık ki mümkün değildir. Çünkü; Konsolosluğun yoğunluğu, başvurulan dönem vbg. bir çok faktör sürecin akışını etkilemektedir.

Yoğun olmadığı dönemlerde 1 hafta içerisinde sonuçlandığı gözlemlenmektedir. Ancak Kanada konsolosluğunun yoğun olduğu günlerde bu süre 2-4 hafta arasında değişmektedir.

Bu yüzden Kanada vizesi başvurunuzu en erken 1 ay öncesinden gerçekleştirmelisiniz. Aksi takdirde düşündüğünüz veya planladığınız seyahat tarihine yetişmeyebilir.

Kanada vizesi başvuruları hakkında bilgi almak için 0 212 252 90 35-36 numarası ile iletişime geçebilirsiniz. Yada yan taraftaki linke tıklayınız. http://kanadakulturmerkezi.com/kanada-vizesi.html

 

Kanada Kaç Yıllık Vize Veriyor ?

Her vize başvurusu gerçekleştirecek kişinin aklına gelen sorulardan biriside “Kanada vizem kaç yıllık olacak” sorusudur. Ancak bu soruya net bir cevap verilememekte, geçmişteki deneyimlere dayanarak yanıt verilmektedir.

Vize süreniz çok yüksek ihtimalle pasaport sürenize paralel olacaktır. Eğer 10 yıllık pasaport sahibiyseniz, 10 yıllık Kanada vizesi sahibi olabilirsiniz.


Kanada Vizesi Başvurularında Doğru Adres ; Kanada Kültür Merkezi

Alanında deneyimli danışmanlarla eksiksiz ve hatasız vize başvurusu gerçekleştirmek en önemli adımlardan birisidir. Bu adım başarıya taşıyacak olan Kanada vizesi başvurularına gelen olumsuz yanıtların en büyük sebeplerinden biriside hatalı başvurulardır.

Kanada Kültür Merkezi sizin adınıza başvurularınızı gerçekleştirecek , vize alma oranınızı arttıracaktır. Kanada vizesi ile ilgili iletişime geçmek için : 0 (212) 252 90 35-36 numarasını kullanabilirsiniz.

Kanada’da Eğitim Ve Yaşam Dergisi !

KANADA VİZESİ ALmak için bizimle iletişime geçiniz